Stațiunea Băile Covasna

Vestita stațiune balneară Covasna este situata în Transilvania, județul Covasna, la contactul Munților Vrancei cu Depresiunea Bârsei, la 31 km de Sf.Gheorghe şi la 60 km de Braşov, fiind cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare.

Mai multe detalii

Stațiunea Băile Herculane

Stațiunea Băile Herculane se află pe malurile Râului Cerna, între Munţii Mehedinţi la Est si Munţii Cernei la Vest, la 41 km nord-vest de Drobeta- Turnu Severin, la 19 km de Orşova şi la 71 km de Caransebeş. Stațiunea este situată pe aceeaşi paralelă cu Nisa şi Veneţia și beneficiază de un climat submediteraneean.

Mai multe detalii

Stațiunea Băile Felix

Stațiunea Băile Felix este situată în partea de nord-vest a României, în județul Bihor, la o distanță de circa 12 km de Oradea şi la 22 km de punctul de trecere a frontierei Borş, fiind cea mai mare stațiune cu funcționare permanentă din țară. Stațiunea beneficiază de un climat continental moderat, cu ierni blânde şi veri temperate.

Mai multe detalii

Amplasat în stațiunea Covasna, în imediata apropiere a zonei împădurite, având o priveliște deosebită asupra întregii stațiuni. Turiștii își vor găsi aici linistea și tot confortul dorit.

Este amplasat în centrul stațiunii Băile Herculane, la mică distanță de
principalele punctele de interes din stațiune, reprezentând locația ideală pentru tratament, spa, afaceri sau relaxare.

Este amplasat în centrul stațiunii Băile Herculane, la mică distanță de principalele punctele de interes din stațiune, reprezentând locația ideală pentru tratament, spa, afaceri sau relaxare.

Hotelul beneficiază de o poziție privilegiată în Băile Felix, impunându-se prin grandoarea clădirii chiar în km 0 al stațiunii, la mică distanță de cele mai importante puncte de interes şi relaxare.

Programează-ți

următoarea vacanță

OFERTE SPECIALE