Pentru a oferi cea mai buna experienta, acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. (Mai multe detalii aici...)
Accept

HOTEL DOMOGLED

Recomandat pentru: odihnă, tratament balnear, conferinte, cantonamente sportive

Localizare: Hotelul Domogled*** este amplasat în centrul stațiunii Băile Herculane, la mică distanță de principalele punctele de interes din stațiune, reprezentând locația ideală pentru tratament, spa, afaceri sau relaxare.

Capacitate: 276 locuri în 134 camere cu 2 locuri (camere cu balcon și fără balcon) și 4 apartamente
Număr etaje: 7
Număr lifturi: 2

Dotarea camerelor: baie/duş, TV cablu, minibar, paturi twin/matrimoniale, internet wireless.

Check-in / Check-out:
Ora de începere a sejurului (check-in) : ora 14:00 în ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 în ziua plecării.

Restaurante/Baruri: Restaurantul hotelului situat la etajul 1 are o capacitate de 180 locuri. Pot fi servite meniuri tradiționale și internaționale, in regim bufet suedez sau a la carte. Barul de zi, cu terasă, are o capacitate de 100 de locuri și este situat la parterul hotelului, în zona de lobby.

Modul de servire a mesei: a la carte sau meniu prestabilit (meniu fix/ bufet suedez)

Servicii fără plată acordate turiştilor: acces la piscina interioarã clienților cazați; informații privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitatã; pãstrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiștilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor în caz de accidente; pãstrarea bagajelor; comenzi taximetre;

Servicii cu plată acordate turiştilor: jacuzzi, saună, scaun masaj, tenis de masã, biliard, închirieri biciclete, vânzări de mărfuri şi articole de strictă necesitate, spălat, curăţat şi călcat  îmbracăminte/lenjerie, parcare (privată).

Accesul cu animale de companie: nu este permis.

Baza de tratament: se află în incinta hotelului.

Proceduri şi tratamente: băi cu ape minerale termale sulfuroase şi cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât şi în bazine, cu posibilități de kinetoterapie; inhalaţii cu aerosoli; inhalaţii cu ape minerale; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; kinetoterapie.Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului  medical.
local_parking
network_check
smoke_free
pets
Indicații terapeutice:

• afecţiuni reumatismale degenerative / inflamatorii

• afecţiuni reumatismale abarticulare

• afecţiuni posttraumatice

• afecţiuni neurologice periferice

• afecţiuni metabolice şi de nutriţie

• afecţiuni asociat

Băile Herculane

Stațiunea Băile Herculane se află pe malurile Râului Cerna, între Munţii Mehedinţi la Est si Munţii Cernei la Vest, la 41 km nord-vest de Drobeta- Turnu Severin, la 19 km de Orşova şi la 71 km de Caransebeş.

Galerie foto

  • panoramaO privire generala
  • local_hospitalBaza de tratament
  • restaurant_menuRestaurant
  • hotelCamere
  • hot_tubRelaxare
email
Informații si rezervări:

Ne puteti contacta prin urmatoarele metode.

Trimite-ne un mesaj de aici:
keyboard_arrow_up